Du er landet på Kondenstørrerumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Vestfrost kondenstørretumbler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vestfrost kondenstørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vestfrost VCTD107 Kondenstørretumbler

Sidste produkt på vores liste er Vestfrost VCTD107 Kondenstørretumbler som vi har fundet til 3699,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost – VCTD107 – Kodenstørretumbler Tørretumbler med kondens fra Vestfrost.
Tumbleren har lys i tromlen. Specifikationer:Energiklasse BKapacitet: 7 kgKondenstørretumblerUdskudt start – Planlæg din tørring af tøjLys i tromlenIndikator v.
rengøring o…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Dyreste Vestfrost Kondenstørretumbler på listen er Vestfrost VCTD107 Kondenstørretumbler fra Kai Berntsen ApS med en pris på 3699.00. Billigste udvalgte Kondenstørretumbler er Vestfrost VCTD107 Kondenstørretumbler som du kan købe for 3699.00 hos Kai Berntsen ApS. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Vestfrost Kondenstørretumbler data og priser er hentet fra 1 butikker (Kai Berntsen ApS). Alle Vestfrost Kondenstørretumbler tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kondenstørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Kondenstørretumbler blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kondenstørretumbler: